Dit kan Ami voor je doen

De grootste succesfactor voor kolossale ambities? Mensen. Leuke mensen, lastige mensen, mensen met verschillende belangen. Met onze kennis en ervaring helpen wij je om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Daar hebben wij zo onze methodes voor. Dat laatste klinkt misschien wat hard, maar wij zijn niet van het zweverige gedoe. Wij zijn van de mouwen omhoog en meehelpen aanpakken. Want met jouw inzicht en kennis komen we verder. Dus of je nou nog op weg moet gaan, of al ergens bent gestrand, samen met ons kun je de boel (weer) op de rails krijgen.

Hoe fuseren wij deze twee bedrijfsculturen?
Hoe stuur ik op ander gedrag?
Hoe reduceren we faalkosten?
Veranderingsavonturen aangaan
Het moet echt anders! Omdat de klant dat verlangt, de maatschappij dat vereist of als je nieuwe kansen ziet. Wij gaan die veranderavonturen met onze klanten aan, om die samen met succes te overleven. We bouwen aan een cultuur, waar leren centraal staat om faalkosten te drukken. Die gedeelde cultuur staat op een fundament van gedeelde kernwaarden. Lukt het niet om de neuzen in dezelfde richting te krijgen? Ook daar hebben wij ons vak van gemaakt.
Hersengolven
jouw inspiratie
Hoe krijg ik mijn project weer op het goede spoor?
Hoe win ik die grote opdracht?
Wie helpt mij dit project te begeleiden?
Megaprojecten in de klauwen houden
Loop jij rond met dit soort vragen, en wil jij kolossale ambities op een projectmatige manier vorm geven? We helpen je bij het opstarten van je project door het leggen van een stevig fundament. En mocht het dan toch fout gaan, staan we klaar om het project weer terug op de rails te krijgen. Sta je aan de vooravond van het indienen van een tendervoorstel? Onze begeleiding helpt je ook dit project tot een goed einde te brengen.
Hersengolven
jouw inspiratie
Kunnen we echt naar zero-accidents?
Hoe maken we van veiligheid een gewoonte?
Naar zero-accidents, veiligheid verankeren
Veilig werken zodat dat iedereen altijd weer veilig thuis komt. Daar werken we aan. Aan een inspirerend en eerlijk verhaal waarom veilig werken belangrijk is en een cultuur waar voorbeeldgedrag de norm is en het goede gesprek vanzelfsprekend. Zo veranker je veiligheid in het DNA van je bedrijf, en ben je op pad naar zero-accidents.
Hersengolven
jouw inspiratie

Meer weten over onze ervaring, expertises en een plan voor jouw ambities?

  • Martijn Jong

    Succes in projecten is maakbaar. Kolossale ambities kun je alleen waarmaken door de lat iedere keer weer hoger te leggen.

  • Raymond Maas

    Een cultuuromslag of bedrijfsfusie is zelden eenvoudig en lijkt soms meer op een avontuur. Een wonderplan is niet voldoende. De rest is toch echt mensenwerk.

  • Christian Schütte

    In iedere organisatie kan veilig worden gewerkt. Die verantwoordelijkheid nemen we met elkaar. Dat kunnen we leren.