Wij zijn Ami

We blinken uit in advies bij kolossale ambities, vooral binnen technische omgevingen zoals bouw, infra en research. Begin je aan een complex mega-project met lastige stakeholderverhoudingen? Of moeten je medewerkers radicaal anders gaan werken? Wij kunnen je helpen om je doelen sneller, goedkoper, meer beheerst en veilig te behalen. Want het bij elkaar brengen van verschillende vakmensen en partijen is een beruchte uitdaging bij het verwezenlijken van kolossale ambities.

Advies van Ami gaat je hierbij helpen. Want wij brengen structuur in menselijke verhoudingen en maken ingewikkelde problemen inzichtelijk. Niet op een zweverige manier, maar gewoon met de handen uit de mouwen en met de voeten in de klei. Dus bel ons gerust als je denkt dat je er zelf niet uit komt.

Ons manifest

Wanneer heb je kolossale ambities? Ons manifest kan je helpen om van je uitdaging een kolossale ambitie te maken. Het is de leidraad waarmee wij werken. Je mag ons erop aanspreken. Maar het is ook de toets waarmee we naar jouw vraag gaan kijken. Want laten we eerlijk zijn, zoals het eerste punt al zegt: zonder ambitie, is het maar slappe thee.

1
Ambities zorgen voor grootse ontwikkelingen. Ambitieloosheid zorgt voor slappe thee.
2
Organisaties zijn mensen zijn organisaties. Als jouw mensen er niet echt toe doen, kunnen we je niet helpen.
3
Neem je verantwoordelijkheid, dat doen wij ook. Je mag ons erop aanspreken, dat doen we andersom ook.
4
We houden van ons vak. Ons enthousiasme maakt het gemakkelijker om anderen te enthousiasmeren.
5
Wil je leren? Dan kunnen we samen iets prachtigs doen.
6
Jij hebt jouw expertise, wij de onze. Wij gaan niet op jouw stoel zitten, en jij niet op de onze.

Spreekt dit je aan? Bel ons.
Dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een prachtige samenwerking. Dit zijn onze oplossingen.