Bewust Veilig Dag: Raymond Maas

Op de BewustVeiligDag, een dag waar extra wordt stilgestaan bij veilig en gezond werken on de bouw en infra. Samen met Ballast Nedam werken wij al jaren vol trots aan bewuste veiligheid!

Met het team van Martijn Smitt en Geert van der Linde hebben we in alle Business Units van Ballast Nedam gewerkt aan relevante veiligheidsthema’s. Na eerst organisatie-breed een gedeeld begrip te creëren van veiligheid en de urgentie, zijn we met lokale teams aan de slag gegaan met concrete kort cyclische veiligheidssprints. 

Voorbeelden van praktische en tastbare verbeteringen zijn veilig parkeren, het ophangen van AED’s, een (betere) veiligheidsbriefing van bezoekers tot thema’s die voorheen vaak onbesproken bleven, zoals mentale veiligheid en weerbaarheid.

12 Business Units met meer dan 156 medewerkers hebben meegedaan en 26 veiligheidssprints zijn inmiddels afgerond! Met veel tastbare resultaten, maar nog minimaal zoveel kolossale ambities voor de toekomst!

Word je hier enthousiast van en wil jij ook bijdrage aan een proactieve veilige cultuur bij opdrachtgevers met kolossale ambities? Bij Ami Consultancy zoeken we collega’s! Neem contact op met Michiel Kool.

Lees hier ook het verhaal van Wilfred.

Terug