En-gager

Uitdagingen zijn van alle tijden. Het moet anders. Kan vaak ook beter. Dat lukt alleen als iedereen binnen een organisatie dat beseft, zijn taak kent en ernaar handelt. Samen!

Daarvoor is betrokkenheid essentieel. Helemaal als medewerkers op afstand werken en communiceren. Noodgedwongen, door corona bijvoorbeeld, of uit praktische overwegingen.

En-Gager meet en bevordert commitment. Deze krachtige tool bevordert de samenwerking binnen organisaties en teams. Eenvoudig, snel en veilig. 

> Bekijk de En-Gager direct: klik hier!

  Drie vragen volstaan. Iedereen beantwoordt ze. Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Dat levert inzicht én bewustwording: wat is de mate van commitment. Iedereen krijgt namelijk de uitkomsten. Dat stimuleert tot leren en verbeteren. Individueel en als team. 

Ook voor specifieke doeleinden is En-Gager inzetbaar. Om KPI’s te meten bijvoorbeeld: medewerkers- of klanttevredenheid. En-Gager maakt commitment meetbaar. Met als resultaten respect, transparantie en co-creatie. 

Wil je weten hoe En-Gager de prestaties van jouw organisatie of team kan verbeteren? Bel onze Handlanger Laszlo op: 085 – 112 26 10.

> Lees ook hoe je zorgt voor gezonde teams en prestatieteams en wat te doen wanneer er tegengewerkt wordt tijdens het samenwerken.

Terug