Dankzij ‘duizendpoot’ Marja loopt alles op rolletjes 

Onlangs is Marja Selders Ami komen versterken. De 52-jarige Rotterdamse is op 18 oktober begonnen als ‘duizendpoot’ en ‘spin in het web’: achter de schermen zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Haar laatste werkgever was een telecombedrijf waar ze als projectcoördinator de levering en installatie van clouddiensten en alle toebehoren regelde. Na negentien jaar ging ze op zoek naar iets anders. “Ik wilde weer bij een kleiner cluppie werken, liefst in een iets minder stressvolle rol. Als spin in het web, secretaresse en gastvrouw. Binnen een kleine organisatie heb je meer afwisseling en kun je veel dingen oppakken.”

 

Precies wat ik zocht

Marja heeft inmiddels gemerkt dat ze zich wat dat betreft kan uitleven bij Ami. “Ik ben een duizendpoot, een manusje van alles: backoffice-activiteiten, secretarieel werk, afspraken maken, locaties zoeken voor meetings, drukwerk bestellen, factureren… Echt van alles. En hartstikke leuk, precies wat ik zocht.”

“Ik vond de vacature op Indeed. De kennismaking beviel van beide kanten en we waren er snel uit. Na het tweede sollicitatiegesprek kon ik bijna meteen beginnen. Vandaar dat ik halverwege de maand ben gestart.”

 

Dingen voor elkaar krijgen

Het werk en het team bevallen haar hartstikke goed. “Regelen, dingen voor elkaar krijgen was ik al gewend. Dat vind ik ook heel leuk. Processen bewaken, zorgen dat alles op tijd gebeurt en er niets tussen wal en schip valt. Inhoudelijk leer ik veel: over de klanten en de projecten. De collega’s zijn gelukkig heel behulpzaam en op mijn beurt vind ik het fijn om hen te kunnen ondersteunen.”

 

Klushuisje in Frankrijk

Marja werkt vier dagen per week: gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis. “Ik woon in Rotterdam en kan op de fiets naar kantoor. Ondanks al het thuiswerken heb ik alle collega’s ontmoet, op één na.”

In haar vrije tijd is Marja graag thuis, waar ze schildert. “En in de zomer zijn m’n vriend en ik veel op zijn bootje. Zelf heb ik een huisje in Frankrijk, waar we regelmatig naartoe gaan. Het is een oud huisje, dus er moet altijd wel wat geklust worden. Dat geeft niks, het opknappen en mooier maken is voor mij een hobby.”

 

Lees ook: “Werken aan verandering die ertoe doet”

Terug