Ami zoekt creatieve handlanger

Kolossale ambities vragen om meer dan grote woorden. Daarom helpt Ami organisaties om niet alleen groot te denken, maar ook groot te doen. Grote infra-projecten naar succes te begeleiden, veiligheid te verankeren in gedrag en cultuurwaarden in organisaties tot leven te brengen. Dat soort kolossale zaken. Het vraagt top ondersteuning om dit allemaal waar te maken. In de voorbereiding om ons te helpen allerlei conceptuele en complexe dingen helder te visualiseren (werkvormen, posters, visuele identiteit). En daarna om ervoor te zorgen dat de mooie dingen die we doen, ook buiten Ami meer zichtbaarheid krijgen. Daarom zoeken we iemand die zorgt dat alles voor, tijdens en na onze aanwezigheid tot in de puntjes is geregeld. Een handlanger.

Over Ami

We zijn al jarenlang actief in organisatieontwikkeling en projectbegeleiding. No-nonsense, intelligent en kritisch: zo karakteriseren opdrachtgevers onze aanpak. En dat is mooi, want zelf zijn we wars van zweverig gedoe of typische consultancy ‘mumbo jumbo’. Bij Ami weten we welk werk we graag en goed doen en daar selecteren we dus ook onze klussen op. Met een heldere focus op drie (nauw verbonden) thema’s: projecten, veiligheid en verandering.

Over de functie

Wij zoeken een collega die graag de handen uit de mouwen steekt en snel dingen op kan pakken. Iemand die met een open blik naar processen en sessies kijkt. Wat is er qua organisatie nodig om van een klantsessie, een evenement of een communicatie-uiting een succes te maken? Deze film al op voorhand af kunnen spelen, en zorgen dat het dan ook op die manier (of beter) in de praktijk wordt gebracht door de consultants. En, hoe zorgen we er dan voor dat iedereen ook weet dat we dit soort mooi werk doen? Dit doe je niet alleen – onze duizendpoot Marja is betrokken bij onze projecten, financiële administratie en nog veel meer. Het is dus een afwisselende functie, waar je veel van je creativiteit organisatievermogen in kan zetten, maar ook tegen de inhoud van het werk aanschurkt. Je helpt consultants in de voorbereiding, denkt mee hoe sessies (nog) beter kunnen, en helpt na sessies alle inhoudelijke opbrengsten op een manier samen te brengen zodat anderen er ook echt verder mee kunnen in hun praktijk. En nu alles toch wat meer hybride blijft, schakel je mee in digitale sessies, waar jij achter de knoppen zit. Je leert bij ons van bevlogen, slimme en kritische professionals, en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je krijgt veel mee uit de dagelijkse praktijk van consultants – altijd wat te beleven dus.

Meer praktische doe je

• Design & communicatie: het vormgeven van materialen die ons voor en na de sessie helpen om nóg scherper te kunnen werken. Het ondersteunen en uitvoeren van de Ami communicatie (langs de lijn van onze visie en huisstijl).
• Evenementen: doordat we projectmatig werken, is eigenlijk iedere klantsessie een evenement. Maar daarnaast hebben we ook regelmatig in- en externe evenementen die in belangrijke mate een stempel drukken op het ‘merk’ Ami. Daar sta jij voor aan de lat.
• En waar mogelijk qua tijd: project support. Van kop tot staart ben je bezig met het plannen, logistiek ondersteunen, regelen van materialen, meedenken met het proces, de uitvoering en de nazorg. Bij digitale sessies ben jij als het ware de ‘digi-host’ die er voor zorgt dat ook in die setting deelnemers zich welkom voelen, en alles goed loopt.

Waar wij waarde aan hechten

• Je zoekt een afwisselende baan bij een bruisende kleine club met kolossale ambities, passend bij die van jou.
• Je woont bij voorkeur in omgeving Rotterdam (of bent van plan richting Rotterdam te verhuizen op korte termijn).
• Je hebt een HBO (of vergelijkbare) opleiding afgerond, of aantoonbaar HBO werk-/denkniveau.
• Je bent 3 dagen per week beschikbaar.
• Je bent creatief en visueel ingesteld.
• Je bent digitaal behendig, vindt snel je weg in alles dat je op een computer tegenkomt.
• Je bent representatief, zowel in persoon als aan de telefoon en digitaal.
• Je beheerst Engels in voldoende mate (spreken en schrijven), en hebt Nederlands als je eerste taal.

Wat we bieden

We vroegen collega’s die de afgelopen maanden bij ons gestart zijn, wáárom Ami de plek is waar ze willen
werken:
De mens voorop: Werk is leuk – maar uiteindelijk kan het alleen leuk zijn als je zelf lekker in je vel zit.
Daar hebben de collega’s oog voor (en hebben we veel gesprekken over), en is ruimte om je werk zo in te richten dat het in je leven past (want alles wat je naast je werk doet is natuurlijk minstens net zo belangrijk). Paar weken per jaar vanuit je Franse huis op afstand werken? Prima!
Aandacht voor verbinding: Zowel vaste momenten als spontaan. We doen het werk samen, dus belangrijk dat we elkaar ook vaak spreken onder werktijd (en niet alleen over werk).
Zelf aan het roer: Ami is een kleine club. Je hebt je eigen takenpakket. Daar binnen (en buiten) ben jij vrij om het zo in te richten als jij denkt / weet dat het beste is voor zowel Ami als jezelf.
Back-up: Bij die grote zelfstandigheid hoort wel ondersteuning: er zijn altijd collega’s die je kunnen helpen, die verantwoordelijkheid nemen. Lukt iets niet zoals jij het voor ogen had of gaat het echt even
helemaal mis? Daar leren we van, en door.
Sollicitatieproces: Helderheid voorop. Wij zijn duidelijk naar jou – en verwachten dat jij dat ook naar ons bent. Dan kunnen we snel schakelen, en bij een goede match ook zonder poespas van start.
Een fijne start: Ieder begin is lastig. Een nieuwe baan dus ook. Daar nemen we dus goed de tijd voor, om te zorgen dat jij fijn van start kunt (want daar hebben wij ook het meeste baat bij!).

Interesse?

Solliciteer direct door een e-mail te sturen naar Laszlo Determann: laszlo.determann@ami-consultancy.com
Parttime uren: 3 dagen per week (24 uur)
Soort dienstverband: Een vaste aanstelling (nadat we een jaar succesvol met elkaar hebben doorgemaakt)
Salaris: €3.000,- tot €3.500,- bruto per maand bij 40-urige werkweek

 

Wij zoeken ook consultants met 4-5 jaar relevante werkervaring in het werkveld!

Neem alvast een kijkje in jouw nieuwe arbeidsovereenkomst!

Terug