Ida Jacoba

 

Mijn levensmotto is samen te vatten in “het mooiste wat je kunt worden, is jezelf”. Waar je “jezelf” mag lezen als 1 persoon, een team, een organisatie en mijzelf. 


Voor mij betekent het: een voortdurende ontwikkelingsreis die je steeds brengt bij de optimale versie van jezelf, met al je talenten en eigenaardigheden, die je ten volle inzet voor positieve impact op anderen


Het begeleiden en ondersteunen van organisaties, teams en hun leden tijdens hun reis naar de mooiste versie van zichzelf is wat ik het liefste doe. Samen werken naar blijvende positieve verandering, die onze wereld een stuk mooier maakt, is waarom ik werk bij AMI. En ik zet hiervoor mijn optimale zelf in, waarbij ook ik continue leer:


Met sensitiviteit, intuïtie en nieuwsgierigheid, observeer en voel ik wat er echt speelt, boven maar ook onder tafel; en kijk ik aan wat aangekeken mag worden om die positieve verandering te bereiken. Met mijn conceptueel en analytisch vermogen vertaal ik dit naar een strategie en plan van aanpak. En mijn ervaring als projectleider, veranderaar en trainer versterken dat ik het plan van aanpak kan implementeren, aanpassen waarnodig en anderen hierin kan begeleiden. En ik ben betrokken, bij zowel de mensen als het resultaat, met enthousiasme en energie.


Wil je ook de mooiste versie van jezelf worden, neem dan contact met mij op via ….


Ik reis graag samen met je mee!

Terug