Christie Haalboom

Stille Kracht

06 46 37 29 50

Mijn collega’s schotelen hun partners hoogstaande inhoud voor. Dat willen we graag met dezelfde scherpzinnigheid en finesse opdienen. En daar kom ik om de hoek kijken. Ik, Christie, zet de punten op de Ami. In mijn keuken ontwikkel ik de perfecte smaakmaker die de boodschap werkelijk tot leven brengt. Met zorg, aandacht en tot in de details verzorgd.


Van illustratie tot digitale presentatie, van boekwerk tot event. Ik wil dat jij onze boodschap beleeft. Een goed ontwerp brengt rust, helderheid en overzicht. Het weet jouw aandacht te trekken en vast te houden. Het kan je aan te zetten tot actie. Met mijn werk bereik ik jouw onderbewuste. Ik kan emotie overbrengen en de bottom line verankeren. En dat doe ik natuurlijk met smaak.Christie zet de punten op de Ami

Als partner of klant van AMI zul je mij doorgaans niet zien, ik opereer graag op de achtergrond. Ik beweeg me door de inhoud en ondersteun waar nodig. Vervolgens spreekt mijn werk voor zich. Met zorgvuldig bij elkaar gezochte ingrediënten zorg ik voor een extra laag in de juiste tonen. Ik schep orde als het verhaal overwhelming is. Is het feest? Dan hang ik letterlijk en figuurlijk de voor je slingers op. Moet je je aandacht erbij houden, dan probeer ik voor focus te zorgen.


Als de boodschap bij je aankomt, zoals mijn collega’s het bedoeld hebben, dan heb ik de smaak te pakken. Als jij met een goed gevoel en verzadigd onze toko verlaat, zijn we samen geslaagd in onze missie.


Christie Haalboom
Stille Kracht


Terug