Een kleine bijdrage aan een groots initiatief: Honey Highway

Bij Ami geloven we dat kolossale ambities haalbaar zijn als je ze vertaalt naar stappen die je vandaag al kunt zetten. Concreet en betekenisvol. Want als je het voor je ogen ziet lukken, krijg je de energie om door te gaan. Op weg naar het volgende stapje, de volgende mijlpaal, de grote verandering.

Afgelopen kerstperiode hebben wij een aantal prachtige doelen geselecteerd die elk op hun eigen manier de wereld een beetje mooier maken. Doelen die in hun benadering staan voor kleine stappen, concreet en betekenisvol. Onze opdrachtgevers hebben we vervolgens als kerstcadeau aangeboden een keuze te maken voor één doel. Om vervolgens door Ami, namens hen, een donatie te doen.

Eén van deze doelen is Honey Highway. Wij raakten geïnspireerd van hoe Deborah zich dag in, dag uit inzet voor de wilde bij. Door met allerlei partijen te werken aan biodiversiteit in bermen van Nederland. Haar doel? Het terugbrengen én behouden van wilde bijen. Ondertussen is er in de afgelopen jaren al meer dan 500km berm gerealiseerd!

Niet alleen wij zijn geïnspireerd geraakt, want doordat veel van onze opdrachtgevers daar hetzelfde over dachten hebben we namens hen begin dit jaar 2.400 euro kunnen overmaken aan dit geweldige initiatief. Vorige week hebben een aantal collega’s en een van onze opdrachtgevers de cheque overhandigd. Deborah, namens alle Ami collega’s en degenen die tijdens de kerstactie voor jouw initiatief kozen, veel energie en succes toegewenst in het nastreven van dit belangrijke doel!

Terug