Ami zoekt backoffice manager

Kolossale ambities vragen om meer dan grote woorden. Daarom helpt Ami organisaties om niet alleen groot te denken, maar ook groot te doen. Grote infra-projecten naar succes te begeleiden, veiligheid te verankeren in gedrag en cultuurwaarden in organisaties tot leven te brengen. Dat soort kolossale zaken. Het vraagt top ondersteuning om dit allemaal waar te maken. Daarom zoeken we iemand waar we op kunnen bouwen voor kolossale ondersteuning. Een steunpilaar. Een handlanger.

Over Ami

We zijn al jarenlang actief in organisatieontwikkeling en projectbegeleiding. No-nonsense, intelligent en kritisch: zo karakteriseren opdrachtgevers onze aanpak. En dat is mooi, want zelf zijn we wars van zweverig gedoe of typische consultancy ‘mumbo jumbo’. Bij Ami weten we welk werk we graag en goed doen en daar selecteren we dus ook onze klussen op. We zijn een klein team (en daar zijn we trots op).

Over de functie

Wij zoeken een collega die graag de handen uit de mouwen steekt en snel dingen op kan pakken. Iemand die in een klein (in formaat, niet in ambitie) bedrijf de spin in het web wil zijn, zodat alle operationele bedrijfsmatige processen goed lopen. Je helpt ons door de directie te ondersteunen in alles wat nodig is om een bedrijf draaiend te houden. Je doet bijvoorbeeld de administratie rondom projecten, houdt ons personeelsbestand op orde, stemt af met de accountant en andere externe partijen die ons ontzorgen. Maar ook ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen – zowel van klanten als collega’s. En je organiseert onze vele gezellige interne bijeenkomsten, zoals onze 2-daagse kerst-trip, 3-daagse zomer-reis en andere momenten waarop we met het team bij elkaar komen.

Vanaf dag één ben je betrokken bij de planning en ondersteuning van diverse projecten tegelijk. Het ene moment spreek je aan de telefoon met mogelijke klanten, het andere moment duik je een Excel in waar je met oog voor detail een planning op poten zet. Je bent veel te vinden op ons fijne kantoor in Rotterdam (met uitzicht over de Maas) en zorgt ervoor dat het ook daar aan niets ontbreekt.

Kortom: een echte steunpilaar waar we allemaal op bouwen.

Meer praktische doe je

• Managementsupport: je houdt je bezig met de financiële administratie (o.a. rondom de facturatie bij projecten), de personeelsadministratie en andere maandelijks terugkerende taken. Ook heb je overzicht over de agenda’s van het team en plan je meetings met klanten.

• Aanspreekpunt: als de telefoon of deurbel gaat ben jij het eerste contactpunt. Ook voor algemene(re) mails reageer jij direct of zorg je dat de juiste collega het oppakt. Omdat ons kantoor onze thuishaven is, vind jij het belangrijk dat het hier ook écht als een thuis voelt.

• Organisatie: van interne evenementen, kantoordagen tot feestjes, geschenken en kaartjes: jij hebt oog voor het team en zorgt ervoor dat we samen kunnen genieten van de mooie momenten (en daar geniet je uiteraard ook van mee!).

• Projectsupport: al ons werk buiten de deur vraagt hulp in de voorbereiding. Bijvoorbeeld het zoeken van locaties (en afstemmen ermee), voorbereiden van materialen of het uitwerken van de opbrengsten van een sessie.

Waar wij waarde aan hechten

• Je zoekt een afwisselende baan bij een bruisende kleine club met kolossale ambities, passend bij die van jou – voor 4 dagen per week.

• Je bent proactief en houdt ervan om je vast te bijten in problemen, of processen eigen te maken en te verbeteren waar jij dat handig vindt.

• Je hoeft niet alles te kunnen of weten (doen we zelf ook niet), maar bent vooral leergierig en op zoek naar hoe het (nog) beter kan.

• Je woont bij voorkeur in omgeving Rotterdam (of bent van plan richting Rotterdam te verhuizen op korte termijn).

• Je hebt een HBO (of vergelijkbare) opleiding afgerond en hebt een aantoonbaar HBO werk-/denkniveau.

• Je bent digitaal behendig, vindt snel je weg in alles dat je op een MacBook tegenkomt. Niets in Microsoft Office is je vreemd (en anders zoek je het snel uit).

• Je bent representatief, zowel in persoon als aan de telefoon en digitaal en je beheerst Engels in voldoende mate (spreken en schrijven), en hebt Nederlands als je eerste taal.

Wat we bieden

We vroegen collega’s die de afgelopen maanden bij ons gestart zijn, wáárom Ami de plek is waar ze willen werken:

• Arbeidsvoorwaarden passend bij nu: De vrijheid om het werk zo in te richten dat het jou goed past, vakantie wanneer je dat wilt (en kan), een jaarlijkse bonus en een passende mobiliteitsregeling.

• Aandacht voor verbinding: Zowel op vaste momenten als spontaan. We doen het werk samen, dus belangrijk dat we elkaar ook vaak spreken onder werktijd (en niet alleen over werk).

• Zelf aan het roer: Ami is een kleine club. Je hebt je eigen takenpakket. Daar binnen (en buiten) ben jij vrij om het zo in te richten als jij denkt/weet dat het beste is voor zowel Ami als jezelf.

• Back-up: Bij die grote zelfstandigheid hoort ondersteuning: er zijn altijd collega’s die je willen helpen, die verantwoordelijkheid nemen. En gaat het even mis, dan is dat een mooie leerkans.

• Sollicitatieproces: Helderheid voorop. Wij zijn duidelijk naar jou – en verwachten dat jij dat ook naar ons bent. Dan kunnen we snel schakelen, en bij een goede match ook zonder poespas van start.

• Een fijne start: Ieder begin is uitdagend. Een nieuwe baan dus ook. Daar nemen we dus goed de tijd voor, om te zorgen dat jij fijn van start kunt (want daar hebben we allemaal het meeste baat bij!).

Interesse?

Solliciteer direct door een e-mail te sturen naar Laszlo Determann: laszlo.determann@ami-consultancy.com

Parttime uren: 4 dagen per week (32 uur)

Soort dienstverband: Nadat we een jaar succesvol met elkaar hebben doorgemaakt direct een vaste aanstelling

Salaris: €3.000,- tot €3.900,- bruto per maand bij 40-urige werkweek en een jaarlijkse 3% bonus

Terug