Ami zoekt collega

Ami zoekt collega

Kolossale ambities vragen om meer dan grote woorden. Daarom helpt Ami organisaties om niet alleen groot te denken maar ook groot te doen. Tenders te winnen bijvoorbeeld, of projecten tot in de finesses te implementeren, veiligheid te verankeren en veranderingen daadwerkelijk te doorleven. Dat soort kolossale zaken. Sluit dit aan bij de omvang van jouw ambities? Dan leren we je graag kennen, want wie weet kunnen we samen verder groeien.

Over Ami

We zijn al jarenlang actief in organisatieontwikkeling en projectbegeleiding. No-nonsense, intelligent en kritisch: zo karakteriseren opdrachtgevers onze aanpak. En dat is mooi, want zelf zijn we wars van zweverig gedoe of typische consultancy ‘mumbo jumbo’. Bij Ami weten we welk werk we graag en goed doen en daar selecteren we dus ook onze klussen op. Met een heldere focus op drie (nauw verbonden) thema’s: projecten, veiligheid en verandering.

Veel van onze opdrachtgevers komen uit de bouw- en infrasector, offshore, hightech en R&D. Wij helpen hen kolossale ambities te benoemen en waar te maken. Niet altijd groot in omvang, wel in resultaat, in impact, vooruitgang of vernieuwing. Nieuwe paradigma’s, echte doorbraken en ‘game changers’, dat is waar we naar op zoek zijn. Elke dag opnieuw. Aan die ambities koppelen we mensen, van ons en van de opdrachtgever, zodat we ze samen kunnen waarmaken. Van woorden naar daden: ons kantoor staat niet voor niets in Rotterdam.

Over de functie

Wij zoeken een adviseur die kan meedraaien in verander- en projectmanagement. Vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd, met activiteiten van werkvloer tot boardroom. Vanaf dag één ben je betrokken bij zowel het vormgeven van de klussen als het waarmaken ervan. Het ene moment begeleid je een individuele manager, het andere moment sta je voor een groep van vijftig man. Of honderd. In Barendrecht of Bahrein.

Je leert bij ons van bevlogen, slimme en kritische professionals, en krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, via training en coaching, maar vooral dankzij de samenwerking met ander toptalent uit onze eigen club en van opdrachtgevers. Samen werken, samen resultaten halen, samen groeien.

Praktisch werk je aan:

 • Grootse infrastructurele projecten en aanbestedingen.
 • Programma’s waarmee veiligheid wordt verankerd in de hoofden en harten van medewerkers bij opdrachtgevers en hun opdrachtnemers in de bouw, infra, offshore en automobielindustrie.
 • Projecten die volledig zijn vastgelopen en die wij weer op de rit mogen zetten.
 • Het fuseren van organisatieculturen.
 • Het echt betekenis geven aan containerbegrippen in missies, visies en strategieën.

Belangrijkste eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar en maximaal 10 jaar ervaring op het gebied van verander- en projectmanagement. Het liefst binnen een commerciële omgeving.
 • Je hebt een WO-opleiding afgerond.
 • Je kunt zelfstandig een training of workshop in elkaar zetten en geven en hebt uitgebreide ervaring met groepsdynamiek.
 • Je hebt kennis van de methodieken, maar bezit minstens zo veel eigen praktijkinzichten en empathisch vermogen. Je werk draait tenslotte om mensen.
 • Je bent slim, gedreven en hebt passie voor het vak van verandering en ontwikkeling.
 • Je houdt van bezig zijn met je netwerk en hebt een neus voor kansen.
 • Je bent in staat je werk efficiënt en effectief in te richten, kunt presteren onder druk en bent niet vies van reizen.
 • Je zoekt in je huidige werk meer afwisseling en bent op zoek naar een bruisende kleine club met kolossale ambities, passend bij die van jou.

Solliciteer direct via LinkedIn (klik)! Voor meer informatie, neem contact op met onze Handlanger en uitkijk (klik).