Ivonne Noordam

backoffice manager

Ik ben Ivonne Noordam, backoffice manager bij Ami-consultancy. Ik ben gepassioneerd over het ondersteunen van mensen en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Mijn doel is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich volledig kan concentreren op hun kernactiviteiten. Dat betekent dat mijn rol veel verder gaat dan administratieve taken.

Samenwerken met collega’s en een hecht team vormen geeft mij energie om alle administratieve taken af te ronden en mij als een spin in het web binnen de organisatie te positioneren. Mensen ondersteunen zodat zij hun volledige capaciteiten kunnen benutten, is mijn passie. Ik geloof dat een goede balans tussen werk en welzijn essentieel is voor succes. Een verbonden en goed functionerend team is cruciaal voor onze gezamenlijke prestaties. Mijn missie is om bij te dragen aan een werkomgeving waarin iedereen zich gesteund en gewaardeerd voelt, zodat we samen kolossale ambities kunnen bereiken.

Als backoffice manager heb ik de unieke kans om zowel het team als de organisatie te versterken, ik kijk ernaar uit van onze klanten te horen en hen verder te kunnen helpen.
Samen maken we de toekomst waar!

Terug